Bækkenbundskugler er ikke spild af penge

Jeg hører desværre alt for mange kvinder fordømme bækkenbundskugler en smule. Måske synes du også selv bækkenbundskugler er spild af penge (og tid?). Det er dog bygget på en misforståelse. Måske dårligere erfaringer med bækkenbundskugletræning.

Faktum er dog bare, at bækkenbundskugler og træning med dem og af bækkenbunden har hjulpet enormt mange kvinder. Det gælder både i forhold til at få sig et bedre og mere intimt sexliv. Men bestemt også på fødselsrelaterede problemer.

Oftest når man har født, så er man en smule mere løs dernede. Det er helt normalt, men det kan desværre også give en række problemer. Ud over selvfølgelig, at sex måske ikke føles helt som det gjorde før – så giver det også en række potentielle problemer i hverdagen, som ikke er helt til at overse.

Fordelene

Lad os først, inden vi begiver os ud i de potentielle ulemper, hive fat i de positive fordele ved bækkenbundskugler. For der er rent faktisk mange, om i vil det eller ej, alle i skeptikere.

Først og fremmest er det en enormt tidsbesparende lille produkt at have med sig. Faktisk er nogle bækkenbundskugler bygget sådan, at du kan bruge dem i hverdagen. De skla oftest være en del lettere, hvis du skal træne med dem på den måde.

Derudover er det heller ikke en træningsform jeg vil anbefale dig. Det er dog muligt. Det smarteste jeg vil anbefale dig er at bruge dem under bækkenbundsøvelser, som er beregnet til at lave uden kuglerne. Faktisk er det kombinationen af de to typer øvelser som giver det bedste resultat. Heraf endnu en fordle ved kugler til bækkenbunden. Du opnår langt hurtigere resultater, end hvis du bare lavede øvelser uden dem

Ulemper

Jeg har nok desværre ikke så meget at tilføje her. Jeg vil dog kommentere på det faktum, at du til dags dato kan købe nogle bækkebundskugler til uhyre højre priser. Det er i min optik en smule unødvendigt. Et par helt normale kugler bør ikke koste dig mere end 200 max 300 kr.

Dem du kan finde med alle mulige sindssyge funktioner, er altså slet ikke nødvendigt for en god og givende træning af din bækkenbund. Det eneste du behøver er et par gode stabile silikone kugler til din bækkenbundstræning.

Husk så i øvrigt at kombinere dine øvelser som er specifikke til selve kuglerne, med dem du i princippet kunne lave uden. Når du på den måde laver dem samtidig, så er jeg sikker på du vil opleve det maksimale afkast af din træning.

Konklusion

Konklusionen fra min side er rimelig klar. Har du ikke allerede et par gode kugler til bækkebunden, så se at få dem købt. Lad være med at bruge alt for mange penge, maksimalt 300 kr.. Hvis jeg skulle bestemme hvertfald. Køb dem gerne i silikone, det synes jeg er det klart bedste materiale. Vælg efter anmeldelser fra kunder, eller på guides på nettet. Derudover bør du lave ”normale” bækkenbundsøvelser sammen med dine kugle-secifikke øvelser for maksimal effekt.