Få mere overskud med billigere fragt

I en verden hvor alle virksomheder konstant jagter måder at forøge deres overskud, er der ofte nogle forskellige åbenlyse ting som man ofte blot tager for givet, og derfor ikke gør noget ved.

Det kan være helt basale ydelser som kuglepenne, forsikringer, post-its – og naturligvis fragt. Det er ofte de små ting i hverdagen som vi ikke rigtig orker optimere på. Men typisk er det her man rent faktisk kan spare penge – og endda mange penge. Endda uden at man behøver lave alt for mange ændringer i sin dagligdag.

Her hos Pakke.dk har vi gjort en dyd ud af at hjælpe virksomheder med at få de bedste priser på deres fragtløsninger. Og uanset hvilket fragtfirma du bruger i dag, så kan du ofte spare penge ved at bruge vores beregner, og sikre at du ikke betaler overpriser.

På denne måde kan du eksempelvis få rabatter og tilbud på din DAO forsendelse, din levering med GLS eller lignende. Og dette er vel at mærke uden at du behøver mærke nogle ”nedskæringer” i kvaliteten. Og hvis du sender mange pakker, så kan du spare mange penge i din forretning.

Lad os antage at du driver en webshop, og du har 50 ordrer om ugen. 50 ordrer er 50 forsendelser, og det bliver til 2600 forsendelser om året. Lad os antage at du kan spare 5 kroner pr. forsendelse, så løber din besparelse op i 13.000 på et år. Det er altså vel at mærke uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten. Dette er naturligvis et tænkt eksempel, men absolut ikke urealistisk.

Spar penge på din DAO forsendelse med Pakke.dk

Hvis du gerne vil spare penge på din fragt, så kan du med fordel tage et kig på vores side her, hvor vi viser nogle af de bedste fragtfirmaer frem. Fordelen ved at bruge vores hjemmeside er, udover at du kan være sikker på at kvaliteten er i orden, også at du lynhurtigt kan sammenligne priser hos de forskellige firmaer. Og så har du jo mulighed for at bruge pengene du sparer på andre ting i virksomheden. Én pakke ad gangen. Det er faktisk hele vores forretningskoncept, og derfor er vi altid klar til at hjælpe virksomheder med at finde ud af hvordan de kan spare penge på fragt, og samtidig få den bedste løsning.

Uanset hvad, så er der altid en god grund til at sammenligne dine priser. Uanset om du vil beholde besparelsen selv for at forsøde tilværelsen, eller om du vil bruge pengene andre steder i virksomheden som en investering.

Det er ikke unormalt at kunne spare mellem 10-15 kroner på hver enkelt DAO forsendelse ved at bruge vores prisberegner – og hvis du sender pakker ofte, så bliver det lynhurtigt til mange penge – penge som i princippet er ”gratis” at hente til dig og din virksomhed.

Sammenhæng mellem pris og kvalitet

Det er dog vigtigt for os at slå fast, at det ikke altid behøver handle om pris. Man kan også komme til at købe sin fragt for billig, og derved modtage en ydelse der ikke matcher den kvalitet som dine kunder forventer. Det kan i sidste ende give bagslag, og skabe yderligere tidsspild i din administration, for ikke at nævne utilfredse kunder.

Derfor viser vi altid kun priser fra de bedste og mest pålidelige firmaer i branchen, så du kan være sikker på at de priser du får hos os, lever op til den kvalitet du forventer – og den kvalitet som dine kunder forventer og fortjener. Det er hele konceptet bag pakke.dk, og vi synes dét er essensen af god service.