Naturen giver dig indsigt i verden

Når man går rundt i storbyerne i verden kan det være svært at forholde sig til klimaforandringer og det faktum, at temperaturer stiger og at vandstande de også stiger. Det kan være, at man aldrig ser naturen og derfor ikke kan forholde sig til den i så høj grad. Går man på jagt eller vandrer man af og til vil man måske have lidt mere styr på naturen og føle den mere. Jo længere tid man bor langt væk fra naturen, jo længere vil man føle sig fra den. Det kan være yderst usundt da det er vigtigt at man kan føle sig i ét med naturen. Det er nemlig den, vi er afhængige af og det er den, der er med til at give os liv. Ønsker man at komme mere i balance med naturen er der forskellige ting man kan gøre.

Mærk naturen under fødderne med vandring

Hvis der er én ting, der gør, at du føler dig tættere med naturen er det en god gåtur. Her har du nemlig et tempo, som gør, at du kan se naturen og du kan mærke den på en måde, som du ellers ikke har mulighed for. Udover det kommer du også helt fysisk meget tæt på naturen. Du har dine vandrerstøvler solidt plantet i jorden og græsset og det kan gøre, at du slet og ret kan mærke de energier, som naturen og jorden udsender. Det vil gøre, at du bliver mere bevidst på, at du skal passe på jorden.

Netop denne bevidsthed er vigtig i disse dage da vi langsomt er ved at ødelægge vores jord. Så at tage på en tur og opleve naturen og Moder Jord ved hjælp af vandring kan gøre, at du vender tilbage til civilisationen på en helt ny måde. Klik her hvis du ønsker at vide mere om hvordan du kan mærke naturen.

Tag på længere ture på hesteryg

Skal du transportere dig meget langt kan det være, at vandring er for langsomt for dig. Selvom du er en habil vandrer og vant til at trekke kan det være svært at skulle gå mange hundrede kilometer. Det gælder især hvis du ikke har tiden til det. I det tilfælde behøver det ikke at betyde, at du ikke kan nyde naturen. Du kan nemlig overveje at få hjælp af en firbenet ven i form af hesten. Hvis du møder noget vand, og bruger briller normalt, så husk at tage dine dykkermaske med styrke med på turen. Den er hurtig og en stor fordel er, at du på en hest kan have meget oppakning.

Tag på skitur på din foretrukne måde

En tur på hesteryg kan både være interessant og smuk og hvis du har en følgesvend kan det skabe gode snakke. Der er intet som den friske luft og de smukke vidder, der kan gøre, at man kommer godt i snak med andre.

En anden ting, der kan være helt fantastisk er at se naturen med ski under fødderne. Her findes der to slags. Den ene slags er langrand, som er en god måde at se naturen på. Det går nemlig ikke så hurtigt så på den måde har du mulighed for at se naturen i et langsommere tempo. Slalom er også yderst interessant og krævende fysisk, så det giver dig tilmed adrenalin. Her skal du overveje hvad du vægter højest af forskellige formål du vil opnå med ski.