Tips til moderne indretning af dit hjem

I 2019 står den på farver, skarpe kontraster og kanter og ikke mindst at personliggøre så meget som muligt, så dit hjem bliver unikt for netop dig. På www.roomformore.dk finder du de flotteste genstande, som kan give dit hjem det moderne pift, du har manglet.

I artiklen vil vi guide dig igennem vores yndlingsgenstande samt give dig et svar på, hvordan vi ville inkorporere dem i resten af hjemmet.

Kontraster, farver og skarpe kanter – og ikke mindst funktionalitet

På Roomformore.dk vil du kunne finde en masse moderne brands og ikke mindst trendkategorier, der kan hjælpe dig på vej til den stilart, som du stræber efter.
Vi lever i en tid, hvor minimalisme er på sit højeste, men vi lever også i en tid, hvor skarpe farver er blevet populært.

Med de to ting kombineret får man funktionelle møbler, som også har kant og personlighed, uden at det bliver nipset. Vi er personligt glade for ”please wait to be seated”-væglampen, som fås i forskellige farver. Udover at dens funktion selvfølgelig er at oplyse et rum, er det en smuk genstand i sig selv, som vil kunne give de hvide, bare vægge et helt nyt liv.

Vi er også glade for de mange plakater, knager, spejle og vægure, som Roomformore.dk tilbyder. For at personliggøre hjemmet er der intet som at finde kunst, der passer til netop dig, og som kan inspirere dig i hverdagen.

Porcelæn og keramik har bestemt også haft et enormt opsving på det sidste, og 2019 er ingen undtagelse. Find de smukkeste håndlavede potteskjulere og vaser, og indret dig med en masse planter.

Ikke nok med, at det er godt for indeklimaet, er det også moderne at have en masse grønt i hjemmet, som alt sammen er plantet i forskelligfarvede potter, der står i kontrast til hinanden.

Sidst, men ikke mindst, er et godt tip, hvis man vil give den gamle sofa et nyt liv, at købe en masse farverige puder i moderne og skarpe prints.

Idéer til børneværelset

Børneværelset er ingen undtagelse, når det handler om design og indretning. Vi anbefaler, at – hvis børnene er gamle nok til at selv at kunne have indflydelse – sammen kan i browse hjemmesiden. På den måde kan I være fælles om at finde genstande, som de vil blive glade for.

Det kan være børneplakater, spejle, vægure, nogle potter til planter og meget mere. Generelt ser man, at børn i dag ret hurtigt begynder at gå op i, hvordan deres omgivelser ser ud. Ved at tage dem i hånden og sammen blive enige om indretningen af børneværelset, vil det give dem en følelse af selvstændighed. Samt bliver chancen for, at de bliver glade for indretningen af værelset på længere sigt, større.