Sexlegetøj til mænd – Læs mere hos os

Det er blevet mere og mere acceptabelt og almindeligt at bruge sexlegetøj. Traditionelt set, hvis man kan kalde det det, så har det mest været sexlegetøj til kvinder, som har domineret markedet. Men det er der blevet lavet om på, for mændene skal også have noget, når det gælder om at spice sexlivet lidt op. Uanset om man er i fast forhold eller er single, så kan sexlegetøj til mænd være en god tilføjelse. Hvis du har undret dig over, hvad dette kan være eller hvis du aldrig nogensinde har tænkt over det, så får du alligevel en lille introduktion og forklaring af, hvad der udgør sexlegetøj til mænd.

Flesh light er originalen inden for sexlegetøj til mænd

Hvis man tænker sexlegetøj til mænd, så tænker man også på fleshlight. Det er en af de første introduktioner til markedet for sexlegetøj til mænd. Et flesh light er det, som navnet antyder, nemlig en stang af en art, som ligner en lommelygte med en indgang, der skal simulere en skede. Det vil sige, at man kan bruge den alene på sig selv, når man onanere til at emulere sex.

Man kan også bruge den med sin kæreste, hvis man er lidt fræk og ikke har noget imod at prøve nogle nye ting – det viser sig faktisk, at mange mennesker i Danmark har brug for at pifte deres sexliv lidt op. Man skal dog huske at gøre den ren efter hver gang man bruger den.

billig sexlegetøj til mænd
billig sexlegetøj til mænd

 

Det mere utraditionelle valg

Hvis man er biseksuel eller måske bare lidt mere eksperimental, så kan en strap on være svaret. Det er en dildo, som man kan spænde fast til livet. På den måde kan man have anderledes analsex med ens kvindelige kæreste eller veninde, hvis man har sådan en der er frisk på lidt frækt. Manden har et g-punkt oppe i endetarmen, og det kan stimuleres med en dildo eller strap on, således at manden får en orgasme på den måde. Det er et lidt mere usædvanligt og specielt valg, når det kommer til sexlegetøj til mænd, især hvis man er heteroseksuel.

Det er dog uden tvivl en grænse, som mange skal kæmpe for at overvinde. Der kan være en forestilling om, at hvis du som heteroseksuel mand bruger en dildo, gør det dig ’homo’, men sådan er verden altså ikke skruet sammen. Det er blot en ekstra måde, du kan være sammen med din kæreste.