Sexhistorie – Husk altid at hygge jer

For år tilbage mødte jeg en fyr som viste mig en side af sex-verdenen jeg ikke kendte til. Indtil da havde sex været ret kedeligt. “Onsdags-sex” som jeg kalder det. Men han vækkede virkelig lysten til fræk hardcore sex. Du kan i øvrigt læse meget mere om hvordan du kan hygge dig med din kæreste her.

Vi lavede en date hos mig. Vi fik lidt at drikke og snakkede og lærte lidt om hinanden. Han vidste nu han have med en kvinde at gøre som ikke kendte meget til sex. Snart begyndte han at kysse mig og klæde mig af, stykke for stykke. Han lagde mig ned og slikkede mig i ansigtet, på halsen, brysterne og til han nåede min mis. Min krop sitrede at af længsel da han begyndte at kæle for min mis med hans hånd. Han spredte mine ben, legede med han pik mens han legede med min mis. Jeg kiggede på hans pik og ønskede så meget han trængte op i mig. Men nej, i stedet slikkede han den.

Jeg havde ikke prøvet det før, og min krop skælvede nu endnu mere. Han stak nu en finger op i mig. Og to og tre fingre. Jeg var nu ret tændt temmelig våd. Han tog nu den sorte taske han havde med. Den var fyldt med legetøj. Der var blandt at bløde håndjern han spændte mig fast med og et meget lide legetøj af en slags. Dén satte han på min klit og kørte den lidt rundt.

2

Den var kold og det var pirrende. Han fjerne den igen og smurte min safter ind i hele missen og hans pik. Nu stak han pikken ind i mig. Og langsomt kom den længere ind for hver gang. Da den var helt inde hvor den ikke kunne komme længere, begyndte han at tage mig hurtigere og hårdere. Jeg stønnede højlydt og nød det i fulde drag. Pludselig satte han det lille legetøj på min klit igen. Og den kunne åbenbart vibrere. Meget kraftigt. Han kneppede mig vildt mens vibratoren kørte på min mis. Jeg skreg af nydelse og fik den vildeste orgasme.

Så skete der mere

Men han var ikke færdig. Nu tog han et butplugg og et vibrator æg frem, som han tirrede min anus med. Det var så pirrende og havde lyst til at stak den op i mig. Men jeg havde ikke prøvet det før, og bange for at det gjorde ondt. Langsom førte han den længere og længere ind. Nu var den helt inde og det tændte mig ret vildt. Han lod den blive mens han atter kneppede mig. Jeg var nu så fyldt i begge huller, at jeg næsten ikke kunne klare mere nydelse. Han legede og slikkede mine bryster alt i mens han bare tog mig.

Han spurgte om jeg havde lyst til at hans ven kom. Wow tænkte jeg, to mænd, dobbelt så godt. Ja tak. Inden længe stod der endnu en fyr. Nu fik jeg så bind for øjnene og var stadig bundet. De lagde mig ind over ryglænet på sofaen. Så fik jeg en pik i munden. Den dejligste pik jeg kunne sutte. Jeg mærkede nu hænder på min røv, hænder der legede med begge mine huller. Jeg fik igen en butplugg og han stak sin pik i min mis. Jeg var stadig bundet og blindfoldet. Fik nu i begge huller mens jeg havde pik i munden. Pludselig fik jeg en stor vibrator på klitten. Manden bag i mig kunne mærke jeg var tæt på orgasme alt i mens jeg stadig suttede pik. “Jeg kommer, jeg kommer” skreg jeg. Og de sprøjtede deres sæd ud over min røv og mund.

Det var den vildeste oplevelse og vildeste date nogen sinde.
Jeg troede aldrig jeg skulle opleve det igen.

Efterfølgende købte jeg over tid en del legetøj, men intet var helt godt nok.
Men for nyligt har jeg mødt en fyr. Han er til det samme jeg oplevede den gang.
Nu ville jeg blive sindsyg glad for at blive tester, og kunne finde godt legetøj inden jeg selv investere. Både legetøj til mig, men også til ham og som par. Jeg vil udfordres og fortælle andre i min situation hvad der er godt, og hvad der er mindre godt, så det kan blive nemmere at finde det rette legetøj.