Derfor skal du være færdig med studiet inden juleferien!     

Går man i folkeskole, på gymnasiet eller er i gang med en længere uddannelse så ved man, hvor træls det kan være at skulle sidde og surmule over skolearbejdet i juleferien.

Det er netop af denne grund, at det til enhver tid kan anbefales at man lige gør lidt ekstra, for at få styr på alt skolearbejdet før at juleferien indtræder. Dette er ganske nok lettere sagt en gjort på mange områder, men det skræmmer alligevel ikke skribenten her, fra at komme med nogle overordnede råd til, hvad der vil virke og hvad der kan give mening at gøre for at undgå at juleferien ikke kommer til at handle om skoleting, men derimod om mange andre hyggelige ting som julemad, julehygge, sange og mange andre af de gode juletraditioner, som vi alle elsker og kender til.

Denne artikel er udarbejdet sammen med julesangene.dk. Her kan du finde alt godt til julen og også finde frem til et par gode julesange, der kan synges med venner og familien.

Mange fordele ved at få det færdiggjort

Her og der er vejen til at gøre det muligt for kandidater at få dem til at lave en opgave, der bruger de evner, de har lært i skolen. Se på forfaldsdato for lektier, ligesom hvordan hjemmearbejde vægtes som et stykke af din sidste lønklasse. På denne måde kan det at gøre hjemmearbejde over juleferie være en tilgang til at hjælpe dine kandidater med at støtte de færdigheder, du har arbejdet med i klassen. Juleferie-hjemmearbejde behøver ikke at medtage kandidater, der sidder alene i deres område og trækker sig over regneark. Organiser de hjemmearbejde, der forventes først, ligesom dem, der får den bedste sving på dit generelle mærke i klassen. Faktisk er alt, hvad dine kandidater frygter, sandsynligvis ikke afsluttet.

Forskellige funktioner

Inden du tager på ferie skal du sørge for at du har alt det du skal bruge, hvis der alligevel kommer et par uforudsete lektier op. Derfor skal du gøre en indsats for at gøre læring til et familieproblem, og følg derfor med til familietiden, som juleferien var planlagt til at dyrke. I tilfælde af at du ved, at nogle hjemmearbejder vil tage længere tid, uanset om det ikke forventes først, skal du bruge tid på det, når du bruger din tid. Tillad dine kandidater at strukturere en virksomhed, som de kan arbejde sammen med deres forældre til at afslutte. Du har måske forskellige planer i løbet af din juleferie, og det er vigtigt at sikre, at din studieplan ikke forstyrrer dine ferieplaner. Påstanden mod hjemmearbejde i juleferie er, at det nedbringer familietiden, men det behøver ikke at være den sti ved nogen fantasi-proces.