Derfor skal du lægge en kabale om dagen

En kabale er altid sjov at lægge. Ikke nok med det så kan det også være et tidsfordriv der faktisk gør at vi bliver mere opmærksomme i vores dagligdag og i de forskellige ting, som man laver hver eneste dag.

Det specielle ved en kabale – både dem som man ligger med ægte kort og så dem man lægger online er at det er super sjovt at gøre netop fordi man aldrig ved om en given kabale går op eller ej. Derfor er man nødt til at være ekstra opmærksom så man undgår at lave fejl og derfor er det også en god ide at lave en hver eneste dag!

Reglerne til en god kabale

Der er mange forskellige regler til kabaler og det kan være svært at finde hoved og hale i hvilken en man skal starte med at lægge. Her kommer nogle af reglerne til en simpel kabale, som du kan spille eller lægge alene eller med en ven eller en veninde, som du har det tilfældes med at I begge kan lide at lægge kabaler.

Start simpel ud

Til at begynde med, hvis du starter spillet i kabale, skal du tage et spilkort. Tag nu kortet ud og undtagen jokerkortet. Begynd nu med at holde et kort med forsiden opad, og seks kort meget med billedsiden nedad i sin enkelt række. Derefter skal du placere kortet over billedet med billedsiden opad på det første ansigtskort, der allerede er nede, som illustrationen. Du behøver heller ikke at flytte på kortet med billedsiden nedad over de resterende bunker i rækken.

 Du skal gentage den samme procedure, indtil du vender kortet op over den 7. bunke. Placer nu hvilekort på venstre side, der vil fungere som joker kortet. Bemærk, du skal holde pladsen over toppen, og det vil gøre brug af at bygge de fire kulører.

Tag et kort fra bunken

 Når du er ude af farten, kan du prøve muligheden for lodtrækning. Tegn et kort ad gangen; du kan finde det brugt på. Når det ikke er muligt at tegne, prøv med det andet og det tredje kort. Så du kan finde ud af et passende kort og starte attraktivt med at spille spilene.

Hvis du er i tvivl om det, kan du besøge det websted, der til enhver tid giver den bedste og praktiske support og løsning.